S radošću vas pozivamo na iznimno inspirativan okrugli stol koji će biti posvećen jednom od vodećih stručnjaka u području vještačke inteligencije i mašinskog učenja - profesoru Abdulhamitu Subasiju. Okrugli stol na temu "Artificial Intelligence in Personalized Medicine" održat će se u utorak, 27.06.2023. godine, s početkom u 14:00 sati u prostorijama Verlab Instituta.

Pridružiti će nam se profesor Subasi, čija stručnost i bogato znanje iz područja vještačke inteligencije donose novu dimenziju u istraživanje i primjenu AI-a u personaliziranoj medicini. Kroz ovo interaktivno okruženje okruglog stola, profesor Subasi će nas provesti kroz svoje istraživačke radove, inovativne projekte i primjere iz prakse koji ilustriraju njegovu izvanrednu predanost i utjecaj na područje personalizirane medicine.

Doživite priliku da postavite pitanja, čujete iz prve ruke o najnovijim dostignućima, te razmijenite ideje i iskustva s profesorom Subasijem. Njegova stručnost će nas inspirirati i motivirati, otvarajući nove perspektive u primjeni vještačke inteligencije u personaliziranoj medicini.

Pridružite nam se u utorak, 27.06.2023. godine u 14:00 sati na Verlab Institutu i budite dio ove izuzetno važne i poticajne rasprave. Ne propustite priliku da upoznate profesora Subasija, pionira u ovom području, i saznate više o njegovim istraživanjima koja mijenjaju našu percepciju medicine.

Prijave su otvorene na linku.

Vidimo se na okruglom stolu s profesorom Subasijem!

Kontaktirajte nas
DMBIUBIH
  • Ferhadija 27, 71000 Sarajevo
  • dmbiubih@gmail.com
  • +387 33 56 95 40
© 2021 Copyright: DMBIUBIH Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.