viber_image_2022-11-28_15-07-38-639.jpg

Društvo za medicinski i biološki inžinjering u Bosni i Hercegovini će 01.12.2022. godine u 12:15h u Srednjoj mješovitoj školi u Vogošći organizovati čas edukacije za sve zainteresovane mlade naučnike. 

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku , visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo, članovi Društva za medicinski i biološki inžinjering u Bosni i Hercegovini (DMBIUBiH) će održati edukaciju mladim naučnicima iz općine Vogošća u prostorijama Srednje mješovite škole na temu KAKO NAPISATI, APLICIRATI I REALIZOVATI PROJEKAT .

Nauka i istraživanje su prepoznati od strane Evropske unije kao ključni nosioci razvojnih politika koji doprinose ekonomskom rastu i stvaranju radnih mjesta. Znanje, kao najvažniji intelektualni resurs, sve više dobija na značaju, dok se postojanje stabilnog istraživačkog sistema posmatra kao pokretačka snaga koja doprinosi unapređenju kvaliteta života u modernom društvu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane mlade naučnike da nam se pridruže u otkrivanju puteva nauke.

Kontaktirajte nas
DMBIUBIH
  • Ferhadija 27, 71000 Sarajevo
  • dmbiubih@gmail.com
  • +387 33 56 95 40
© 2021 Copyright: DMBIUBIH Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.