webinar_123.jpg

Društvo za medicinski i biološki inžinjering (DMBIUBIH)  i Američki koledž za klinički inžinjering (ACCE) organizuju, 12.01.2023. godine u 17:00h, webinar pod nazivom “Klinički inžinjering - pregled i perspektive”. 

Predavač je dr. Binseng Wang, koji je diplomirao fiziku i elektroniku na  Univerzitetu Sao Paulo u Brazilu, a doktorirao na Institutu za tehnologiju u Massachusetts (MIT). 

Dobitnik je brojnih naučnih nagrada i priznanja. Izabran je za člana u Američkom koledžu za klinički inžinjering (ACCE) i za člana Američkog Instituta za medicinsko I biološko inžinjerstvo (AIMBE) 2003. godine. 

Dr.Wang uvršten je u Kuću slavnih za kliničko inžinjerstvo što je zaslužio kao priznanje za korištenje naučnih metoda i kvantitativnih analiza podataka u svrhe unaprijeđivanja kliničkog inžinjerstva, kao i za ukazivanje na nepotrebne i preopterećujuće regulatorne kontrole, a iznad svega za povećanje sigurnosti pacijenata prilikom primjene zdravstvene tehnologije. 

Webinar će se održati putem Zoom platforme, molimo da se registrujete putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU6-jyssrFeBf8NPs_duhPZP6VV1lxDgi9DSIMZYm4cvs6uA/viewform?usp=sf_link 

Učešće na webinaru je besplatno.

Kontaktirajte nas
DMBIUBIH
  • Ferhadija 27, 71000 Sarajevo
  • dmbiubih@gmail.com
  • +387 33 56 95 40
© 2021 Copyright: DMBIUBIH Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.