taiex-top.jpg

Regionalna škola biomedicinskog inžinjeringa

 

 

U sklopu projekta kojeg implementira Društvo za medicinski i biološki inžinjeringg u Bosni i Hercegovini održano je 6 tematskih radionica. Projekt je podržan od strane Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, a implementiran je pod pokroviteljstvom programa Evropske komisije i  njenog instrumenta za tehničku podršku i razmjenu informacija TAIEX. Radionice se održavaju u različitim gradovima Bosne i Hercegovine u toku 2018. godine.

Na ceremoniji otvaranja prisustvovali su predstavnici Delegacije Evropske Unije  u Bosni i Hercegovini, predstavnici Ministrstva civilnih poslova BiH, predstavnici Društva za medicinski  i biološki inžinjering u BiH, kao i predstavnici državnih i entitetskih ministarstava, univerziteta kao i mnogi drugi. Radionice su okupile oko 600 istraživača, naučnika, doktora, inženjera i perspektivnih studenata iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Oni su zajedno sa najpoznatijim evropskim predavačima koji su pozvani kreirali platformu za raspravu o najnovijim istraživanjima, inovativnim rješenjima i novim izazovima u ovoj oblasti, a sve sa ciljem poboljšanja kvaliteta zdravstvene zaštite i života u cjelini.

taiex-slike.jpg

Kontaktirajte nas
DMBIUBIH
  • Ferhadija 27, 71000 Sarajevo
  • dmbiubih@gmail.com
  • +387 33 56 95 40
© 2021 Copyright: DMBIUBIH Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.