Kontaktirajte nas za korištenje eLab softvera+387 33 56 95 40

Zadovoljstvo nam je da najavimo 4. Međunarodnu konferenciju za medicinski i biološki inženjering u Bosni i Hercegovini koja ce se održati u periodu 21. – 23. april 2021. godine u Mostaru.

Ovaj značajni naučni događaj Društvo organizuje u suradnji s partnerima iz akademije, a to su Farmaceutski fakultet Univerziteta u Sarajevu, Medicinski fakultet Univerziteta u Banja Luci i Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Shodno epidemiološkoj situaciji izazvanoj zbog pandemije COVID-19 konferenciju organizujemo uživo, ali i putem online platforme.

Kao i prethodnih godina, ovo je projekat koji ima značajnu međunarodnu podršku organizacija poput Springera koji radi publikaciju svih prihvaćenih radova. Također, konferencija je podržana od strane IFMBE, IEEE i EAMBES.

Omogućeno je aktivno i pasivno učesce na konferenciji. Za sve koji žele uzeti aktivno učešće na konferenciji, u vidu objavljivanja naučnog rada, poziv za radove je otvoren do 30.12.2020. godine. Pasivno učešće podrazumijeva prisustvo sesijama i događajima na konferenciji, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem www.cmbebih.com.