TAIEX – Biosenzori, Brčko
February 28, 2018
TAIEX – Genetika, Sarajevo
February 28, 2018

TAIEX – Nanotehnologija, Mostar

TAIEX događaj 27759 - BA - TAIEX 

Regionalna radionica, Biomedicinski inžinjering:
Nanotehnologija, 09. i 10. juli 2018, Mostar

 

Europska komisija u suradnji sa Ministarstvom civilnih poslovna Bosne i Hercegovine i Društvom za medicinski i biološki inžinjering u Bosni i Hercegovini (DMBIUBIH) organizuje po prvi put u BiH regionalnu radionicu u oblasti biomedicinskog inžinjeringa: TAIEX događaj 27759 – BA – TAIEX Regionalna radionica, Biomedicinski inžinjering: Nanotehnologija  koja će se održati 09. i 10.  jula 2018. godine u Mostaru.

Registracije za učešće su otvorene do 15.03.2018. godine. Mole se svi zainteresovani da se jave na dmbiubih@gmail.com kako bi dobili pristup aplikacijskom obrascu i finalizirali prijavu za radionicu. Prijave učešća nakon naznačenog datuma neće biti moguće.

Napomena za učesnike radionice:

U sklopu odobrenog projekta, po TAIEX pravilima, za sve učesnike putni troškovi i troškovi smještaja bit će refundirani po slijedećem principu: 

  • Učesnici koji žive više od 100 km od mjesta održavanja imaju pravo na smještaj za noć prije početka radionice i naredne noći ako događaj traje više od jednog dana.
  • Za radionice koje traju više od jednog dana, svi učesnici (osim onih koji žive u gradu gdje se održava radionica) mogu dobiti smještaj na jednu noć (pvri dan radionice), ako to zatraže.
  • Učesnici koji žive više od 400 km od mjesta održavanja imaju pravo na putovanje avionom, koje će organizirati davatelj usluga. Ukoliko ne žele putovati avionom, putni troškovi mogu se nadoknaditi kao paušalni iznos na temelju najučinkovitijih putničkih rasporeda, na zahtjev organizatora i po prethodnom dogovoru sa Europskom komisijom. U tom slučaju davatelj usluga će platiti paušal za pokriće jednog povratnog puta učesniku prije događaja, na temelju jednosmjerne udaljenosti između mjesta prebivališta i mjesta događaja.

Informacije o smještaju bit će dostavljene nesposredno prije događaja putem e-mail adresa koje su navedene prilikom registracije.

Za sve dodatne informacije obratite se na dmbiubih@gmail.com.

 

S poštovanjem,

DMBIUBIH Team